User XXXX has already more than 'max_user_connections' active connections

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »
Andre

andre

10/07/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Beste bezoekers,

op mijn site kunnen mensen plaatjes uploaden, maar als ik meerdere plaatjes achter elkaar upload, krijg ik na +- 6x een plaatje te uploaden, de volgende foutmelding:
Error:
"User "username" has already more than 'max_user_connections' active connections"

Als ik dan gewoon de hoofdpagina wil zien krijg ik dezelfde melding.

Hier de code die ik gebruik om te uploaden.
<script type="text/javascript">

function highlight(field) {
field.focus();
field.select();
}
-->
</script>
<table width="100%" border="1" cellspacing="0" bordercolor="#000000" bgcolor="#CCCCCC">
<tr>
<td width="60%" height="60" valign="top"><p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
include "includes/filter.php";
//Image Upload Script
//Created by Lappy512
//Part of ImageHostSript.
//See conf_global.php

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
<?php
// $userfile is where the file is on the webserver
$userfile = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['tmp_name'];

// $userfile is original file name
$userfile_name = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['name'];

// $userfile_size is size in bytes
$userfile_size = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['size'];

// $userfile_type is mime type e.g. image/gif
$userfile_type = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['type'];

// $comments are the comments, but we need logic if there aren't comments.
if($_POST['comments'])
{

    $comments = $_POST['comments'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $comments = addslashes($comments);
    }

    $comments = nl2br($comments);
}

else
{
    //they didn't comment
    $comments = 'Geen Commentaar bij dit plaatje';
}


// $url are is the URL, but we need logic if there isn't one.
if($_POST['url'])
{

    $url = $_POST['url'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $url = addslashes($url);
    }

    $url = nl2br($url);
}

else
{
    //they didn't comment
    $url = 'http://www.pornholio.be';
}


//Sporadic MIME-TYPES?
if ($userfile_type == 'image/x-png')
{

    $userfile_type = 'image/png';
}

if ($userfile_type == 'image/pjpeg')
{

    $userfile_type = 'image/jpeg';
}


// $userfile_error is any error encountered
$userfile_error = $HTTP_POST_FILES['imagefile']['error'];

//PHP 4.2.0+ code ONLY. This code will not work with PHP 4.1 or less
if ($userfile_error > 0)
{

    echo 'Problem: ';
    switch($userfile_error)
    {
        case
1: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
2: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
3: echo 'File partially uploaded'; break;
        case
4: echo 'No File Uploaded'; break;
    }

    exit;
}

//end of code for 4.2.0+

switch($userfile_type)
{
    case
'image/gif':
        break;
    case
'image/png':
        break;
    case
'image/jpeg':
        break;
    case
'image/bmp':
        echo "BMP File format not supported. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        exit;
    default:

        echo "Problem: File is not a supported image filetype. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        echo "<br> your file has a MIME-TYPE of $userfile_type";
        exit;
        break;
}

//Lets try connecting to mySQL
@ $db = mysql_pconnect($mysql['host'], $mysql['user'], $mysql['pass']);
//IT"S NOT WORKING!
if (!$db)
{

    die("error");
    mysql_close();
}

mysql_select_db($mysql['db']);

//We need to get a date for our Database
$date = time();

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `images` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` , `comments`, `url`, `ip` , `report` ) VALUES ('', " . $userfile_size . ", '0', " . $date . ", " . '\'' . $userfile_type . '\'' . ", " . '\'' . $comments . '\'' . ", " . '\'' . $url . '\'' . ", " . '\'' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . '\'' . " , '' );";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL insert error");
    mysql_close();
}


$userfile_name = mysql_insert_id();

//put the file where we want it
$upfile = './uploads/' . $userfile_name;
//need PHP 4.0.3
if(is_uploaded_file($userfile))
{

    if (!move_uploaded_file($userfile, $upfile))
    {

        echo 'Problem: Could not move file to destination directory';
        exit;
        mysql_close();
    }
}

else
{
    echo 'Problem: Possible File upload attack. Filename: '.$userfile_name;
    exit;
    mysql_close();
}


echo '<br>Het bestand is succesvol geupload<br/><br/>';

//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);

//update statistics
//files update

$files = $stat['files'] + 1;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET files=" . $files . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

//space update
$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}



//1337 h4x0rs can resize everything, even though we can't outputz0rz to everything.
//Resample it now!
// The file


$filename = $upfile;
$thumb = './uploads/' . 'thumb_' . $userfile_name;
// Set a maximum height and width
$width = 150;
$height = 150;

// Get new dimensions
list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
if(($width_orig < $width) && ($height_orig < $height))
{

    $width = $width_orig;
    $height = $height_orig;
}

else
{
    if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
       $width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
    }
else {
       $height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
    }
}

// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    $image = imagecreatefromjpeg($filename);
}

if($userfile_type == 'image/png')
{

    $image = imagecreatefrompng($filename);
}

if($userfile_type == 'image/gif')
{

    $image = imagecreatefromgif($filename);
}

imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig);

// Output
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    imagejpeg($image_p, $thumb);
}

if($userfile_type == 'image/png' or $userfile_type == 'image/gif')
{

    imagepng($image_p, $thumb);
    $userfile_type = 'image/png';
}


$userfile_size = filesize($upfile);
$id = $userfile_name;

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `thumbs` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` )VALUES ('$id', '$userfile_size', '0', '$date', '$userfile_type');";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL insert error 2 " . mysql_error());
    mysql_close();
}


//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);
//update statistics
//space update

$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

?>


<FORM action="../nowhere" method="post" class="table_decoration">
<b><a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $siteurl; ?>
">Click hier om nog een foto te uploaden</a></b><br>
<br/>HTML:<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="<a href='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
'><img src='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
thumb/
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
.jpeg'></a>">
<br/>BBCODE:<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="[url=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
]Afbeelding[/url]">
<br/>Thumbnail for Forums(1):<br>
<input onclick="highlight(this);" style="width: 500px;" size="80" value="[URL=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $siteurl; ?>
viewer.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
]Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 00:48:28
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/07/2006 15:24:00
Quote Anchor link
Okay, kan jij ondertussen voor mij een samenvatting van de koran schrijven? We willen je best helpen maar zitten hier niet om boekwerken te debuggen...

Zoiezo zou je kunnen beginnen door het script eens om te zetten naar de huidige standaard. $HTTP_POST_FILES kan je bijv. vervangen door $_FILES(). En je query's kunnen wat mij betreft ook wel wat netter en efficienter.

Overigens heeft jou probleem weinig met het script te maken. Je mysql heeft een maximaal aantal connecties wat hij tegelijkertijd wilt verwerken van één gebruiker. Verhoog die en je probleem is opgelost.
 
Erik Rijk

Erik Rijk

10/07/2006 15:38:00
Quote Anchor link
en waarom sluit je je mysql connectie zo vaak als je hem in hetzelfde script toch blijft gebruiken?
 
Andre

andre

10/07/2006 15:39:00
Quote Anchor link
He Arjan,

Sorry voor de rare post. Ik drukte per ongeluk op enter en toen stond ie er.

Ik heb hem een beetje uitgekleed en heb dat $_FILES() nu ook gebruikt. Ben nog niet zo heel lang bezig met php. Ben bezig met een cursus en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

Ik host mijn website bij een derde en kan de max_users niet aanpassen. Ik denk zelf dat het iets heeft te maken met het feit dat ik de connectie na het uploaden moet verbreken.

Ik hoop dat er een goede oplossing gevonden kan worden.

Hierbij het uitgekledescript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
<?php
// $userfile is where the file is on the webserver
$userfile = $_FILES()['imagefile']['tmp_name'];

// $userfile is original file name
$userfile_name = $_FILES()['imagefile']['name'];

// $userfile_size is size in bytes
$userfile_size = $_FILES()['imagefile']['size'];

// $userfile_type is mime type e.g. image/gif
$userfile_type = $_FILES()['imagefile']['type'];

// $comments are the comments, but we need logic if there aren't comments.
if($_POST['comments'])
{

    $comments = $_POST['comments'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $comments = addslashes($comments);
    }

    $comments = nl2br($comments);
}

else
{
    //they didn't comment
    $comments = 'Geen Commentaar bij dit plaatje';
}


// $url are is the URL, but we need logic if there isn't one.
if($_POST['url'])
{

    $url = $_POST['url'];
    if (get_magic_quotes_gpc() == 0)
    {

        $url = addslashes($url);
    }

    $url = nl2br($url);
}

else
{
    //they didn't comment
    $url = 'http://www.pornholio.be';
}


//Sporadic MIME-TYPES?
if ($userfile_type == 'image/x-png')
{

    $userfile_type = 'image/png';
}

if ($userfile_type == 'image/pjpeg')
{

    $userfile_type = 'image/jpeg';
}


// $userfile_error is any error encountered
$userfile_error = $_FILES()['imagefile']['error'];

//PHP 4.2.0+ code ONLY. This code will not work with PHP 4.1 or less
if ($userfile_error > 0)
{

    echo 'Problem: ';
    switch($userfile_error)
    {
        case
1: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
2: echo 'File exceeded Maximum upload filesize'; break;
        case
3: echo 'File partially uploaded'; break;
        case
4: echo 'No File Uploaded'; break;
    }

    exit;
}

//end of code for 4.2.0+

switch($userfile_type)
{
    case
'image/gif':
        break;
    case
'image/png':
        break;
    case
'image/jpeg':
        break;
    case
'image/bmp':
        echo "BMP File format not supported. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        exit;
    default:

        echo "Problem: File is not a supported image filetype. Please upload a JPEG, PNG, or a GIF. Thanks. ";
        echo "<br> your file has a MIME-TYPE of $userfile_type";
        exit;
        break;
}

//Lets try connecting to mySQL
@ $db = mysql_pconnect($mysql['host'], $mysql['user'], $mysql['pass']);
//IT"S NOT WORKING!
if (!$db)
{

    die("error");
    mysql_close();
}

mysql_select_db($mysql['db']);

//We need to get a date for our Database
$date = time();

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `images` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` , `comments`, `url`, `ip` , `report` ) VALUES ('', " . $userfile_size . ", '0', " . $date . ", " . '\'' . $userfile_type . '\'' . ", " . '\'' . $comments . '\'' . ", " . '\'' . $url . '\'' . ", " . '\'' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . '\'' . " , '' );";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL insert error");
    mysql_close();
}


$userfile_name = mysql_insert_id();

//put the file where we want it
$upfile = './uploads/' . $userfile_name;
//need PHP 4.0.3
if(is_uploaded_file($userfile))
{

    if (!move_uploaded_file($userfile, $upfile))
    {

        echo 'Problem: Could not move file to destination directory';
        exit;
        mysql_close();
    }
}

else
{
    echo 'Problem: Possible File upload attack. Filename: '.$userfile_name;
    exit;
    mysql_close();
}


echo '<br>Het bestand is succesvol geupload<br/><br/>';

//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);

//update statistics
//files update

$files = $stat['files'] + 1;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET files=" . $files . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

//space update
$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}



//1337 h4x0rs can resize everything, even though we can't outputz0rz to everything.
//Resample it now!
// The file


$filename = $upfile;
$thumb = './uploads/' . 'thumb_' . $userfile_name;
// Set a maximum height and width
$width = 150;
$height = 150;

// Get new dimensions
list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);
if(($width_orig < $width) && ($height_orig < $height))
{

    $width = $width_orig;
    $height = $height_orig;
}

else
{
    if ($width && ($width_orig < $height_orig)) {
       $width = ($height / $height_orig) * $width_orig;
    }
else {
       $height = ($width / $width_orig) * $height_orig;
    }
}

// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($width, $height);
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    $image = imagecreatefromjpeg($filename);
}

if($userfile_type == 'image/png')
{

    $image = imagecreatefrompng($filename);
}

if($userfile_type == 'image/gif')
{

    $image = imagecreatefromgif($filename);
}

imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $width, $height, $width_orig, $height_orig);

// Output
if($userfile_type == 'image/jpeg')
{

    imagejpeg($image_p, $thumb);
}

if($userfile_type == 'image/png' or $userfile_type == 'image/gif')
{

    imagepng($image_p, $thumb);
    $userfile_type = 'image/png';
}


$userfile_size = filesize($upfile);
$id = $userfile_name;

//Put the data there!
$query = "INSERT INTO `thumbs` ( `id` , `size` , `downloads` , `lastuse` , `type` )VALUES ('$id', '$userfile_size', '0', '$date', '$userfile_type');";

//QUERY!
$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL insert error 2 " . mysql_error());
    mysql_close();
}


//get current stats
$query = "SELECT * FROM `stat_cache`";

$result = mysql_query($query);

if (!$result)
{

    die("MySQL Select error");
    mysql_close();
}

$stat = mysql_fetch_array($result);
//update statistics
//space update

$totalspace = $stat['space'] + $userfile_size;
$query = "UPDATE `stat_cache` SET space=" . $totalspace . " WHERE 1";
$result = mysql_query($query);
if (!$result)
{

    die("MySQL Update error");
    mysql_close();
}

?>
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/07/2006 15:52:00
Quote Anchor link
Je gebruikt mysql_pconnect(), die doet bijna hetzelfde als mysql_connect(), met twee grote verschillen.

Ten eerste, wanneer je verbinding maakt, zal de functie eerst proberen een (persistente) link te openen die al open staat met dezelfde host, username en password. Als er een gevonden wordt zal een identifier ervoor worden teruggegeven, in plaats van een nieuwe verbinding te openen.

Ten tweede, de verbinding met de SQL server zal niet worden gesloten wanneer de executie van het script klaar is. In plaats daarvan zal de link open blijven voor toekomstig gebruik (mysql_close() zal geen links sluiten die werden gemaakt door mysql_pconnect()).

mysql_connect() gebruiken dus :).l
 
Roy Bongers

Roy Bongers

10/07/2006 15:55:00
Quote Anchor link
:( Je bent me net voor. Ik wou presies 't zelfde posten.
 
Frank -

Frank -

10/07/2006 17:53:00
Quote Anchor link
Offtopic: Gooi die vieze en volkomen overbodige backtics ` bij het grofvuil. Die horen absoluut niet thuis in een goede en nette SQL-query.

Je wordt dan ook gedwongen om correcte tabel- en kolomnamen te gebruiken, daar kun je in de toekomst nog een hoop voordeel van hebben.

Nooit meer backtics in je queries zetten!
 
Andre

andre

15/07/2006 13:00:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Bedankt voor de hulp. Het probleem is opgelost. @frank
Je hebt helemaal gelijk, maar ik wil voor de rest niets meer aan die website doen. Ik heb een nieuw project waar ik mee aan de slag ga en voor deze website ga ik gewoon mensen inhuren die het goed doen. Ben gewoon een beginneling en heb helemaal de kennis niet. Wilde gewoon even stoeien met PHP en wat ik tot nu toe heb opgezet is voldoende. Bedankt allemaal
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.